14 prijava

Mostar: Uhićen dok je obijao kiosk, opljačkan kurir brze pošte

Za protekli vikend iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 prijava
Vijesti / Crna Kronika | 26. 04. 2021. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći 25/26.4.2021. godine u 01,05 sati PU Mostar je obaviještena od strane građana da nepoznata muška osoba obija kiosk "INovina" u Ulici Kralja Tomislava.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije i zatekli osobu R.R. (1993.) iz Mostara kod koga su pregledom pronašli više kutija cigareta i druge robe. Isti je lišen slobode i upoznat Odjel krim. policije i tužitelj.

23. travnja oko 15 sati u PU Mostar obratio se N.A.(1979.), vozač brze pošte "Euroexpress" i prijavio da je nad njim izvršeno razbojstvo u Dubrovačka ulici. trenutku kada se kretao prema vozilu brze pošte, prišla mu je nepoznata osoba sa kapuljačom na glavi i uz prijetnju vatrenim oružjem , tražio od njega da mu preda torbu, što je prijavitelj i uradio.

O svemu je upoznat Odjel krim. policije koji poduzima sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Kako je priopćio županijski MUP za protekli vikend iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 14 prijava i to na području Mostara 8 , na području Rame 2, na području Stoca 1, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest slučaja i to na području Mostara 4, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 15 prometnih nezgoda i to na području Mostara 4, na području Čapljine 2, na području Stoca 2, na području Jablanice 1, na području Rame 1 i na području Konjica 5 u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, četiri osobe lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close