Sudar i slijetanje vozila

Mostar: U dvije prometne nesreće ozlijeđena jedna osoba

U 23:40 sati PU Mostar prijavljena je još jedna prometna nesreća koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17, nedaleko od naselja Tekija.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 06. 2018. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu u 23:30 sati Policijskoj upravi (PU) Mostar prijavljena je prometna nesreća u Ulici kardinala Stepinca, nedaleko od Carinskog mosta u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Bljesak.info, sudionici su bili A.B. sa vozilom Fiat Punto i I.P. sa motociklom Yamaha.

U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede zadobila je suvozačica na motociklu E.Dž. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar, a do uklanjanja vozila s kolnika promet se odvijao usporeno.

U 23:40 sati PU Mostar prijavljena je još jedna prometna nesreća koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17, nedaleko od naselja Tekija.

U ovoj prometnoj nesreći, osoba M.Z. (1970.) je upravljala automobilom Golf 4 i iz za sada neutvrđenih razloga je sletjela s magistrale u kanal pored ceste. Pri slijetanju automobil je probio zaštitnu ogradu, ali na sreću ozlijeđenih nije bilo.

Na vozilu je nastala znatna materijalna šteta. Očevid su uradili službenici PU Mostar, a za vrijeme izvlačenja vozila iz kanala, promet je na ovom dijelu magistrale bio obustavljen, te je preusmjeren kroz prostor benzinske crpke u neposrednoj blizini.

Kopirati
Drag cursor here to close