Tri maskirane osobe

Mostar: Policijska potjera nakon pljačke dvije benzinske crpke

U suradnji sa pripadnicima Policijske uprave Konjic, pripadnici Policijske uprave Mostar su pomenuto vozilo oko 22:25 sati pronašli napušteno na lokalitetu Glodnice, općina Jablanica.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 10. 2018. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju oko 21:30 sati Policijska postaja Mostar - Sjever je obaviještena da je u Željuši izvršeno razbojništvo nad radnikom benzinske crpke 'Petrol' (broj 4857).

Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije te je utvrđeno da su razbojništvo izvršile tri nepoznate maskirane osobe uz prijetnju pištoljem kojom prilikom su ukrali novac.

Nekoliko minuta poslije, oko 21:30 sati Policijska postaja Mostar - Sjever je obaviještena da je u Željuši izvršeno razbojništvo nad radnicom benzinske crpke 'Petrol' (broj 4856). Izlaskom pripadnika policije na mjesto događaja utvrđeno je da su tri nepoznate maskirane osobe uz prijetnju pištoljem ukrali novac i udaljili se sa vozilom BMW u smjeru sjevera.

Odmah su o svemu upoznate policijske patrole na terenu koje su vrlo brzo uočile navedeno vozilo i uključili se u potjeru za istim. U suradnji sa pripadnicima Policijske uprave Konjic, pripadnici Policijske uprave Mostar su pomenuto vozilo oko 22:25 sati pronašli napušteno na lokalitetu Glodnice, općina Jablanica.

Isto je, zbog krim. tehničkog vještačenja prebačeno u krug Policijske uprave Mostar, o svemu je upoznat tužitelj, dok PU Mostar poduzima sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju i otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close