Izvještaj tužiteljstvu

Mostar: Otkrili mu drogu prilikom narušavanja javnog reda i mira

Naknadnim vještačenjem u Centru za krim.-tehnička vještačenja MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, utvrđeno je da se radi o opojnoj drogi 'Canabis'
Vijesti / Crna Kronika | 06. 04. 2019. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava (PU) Mostar, Odjel kriminalističke policije, podnijela je Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru dana 3.4., protiv osobe inicijala Đ.D. rođen 26.2.1995. godine u Mostaru gdje je i nastanjen, zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo 'Posjedovanje i omogućavanje uživanje opojnih droga' iz člana 239. Kaznenog zakona FBiH.

Dana 9.2.2019. godine oko 21:45 osumnjičeni je priveden u PU Mostar zbog narušavanja Javnog reda i mira. Provedenim krim.-tehničkim radnjama policijskih službenika PU Mostar, kod osumnjičenog su pronašli zeljastu materiju koja asocira na opojnu drogu 'Marihuanu'.

Naknadnim vještačenjem u Centru za krim.-tehnička vještačenja MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, utvrđeno je da se radi o opojnoj drogi 'Canabis', navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close