Smrt u vatri

Mostar: Nakon požara pronađeno beživotno tijelo muškarca

Mostarski vatrogasci su u ovom objektu intervenirali od 2:30 do 4 sata, a onda ponovno od 4:55 do 5:25 sati.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 12. 2017. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 2:35 sati građanin je anonimno prijavio požar u napuštenoj zgradi (bivše sklonište) u naselju Zalik bb. Na lice mjesta izišle su ekipe vatrogasne jedinice te isti ugasili.

Pregledom unutrašnjih prostorija uočeno je beživotno tijelo nepoznate muške osobe. Od strane Hitne pomoći konstatirana je smrt, nakon čega je tijelo prebačeno u mrtvačnicu Gradskog groblja Sutina.

Mjesto događaja je osigurano od strane službenika Policijske postaje Mostar. Mostarski vatrogasci su u ovom objektu intervenirali od 2:30 do 4 sata, a onda ponovno od 4:55 do 5:25 sati.

U ponedjeljak tijekom jutarnjih sati od strane službenika Odjela kriminalističke policije uz prisustvo stručnjaka protupožarne zaštite i dežurnog tužitelja izvršen je očevid.

"Za sada se zna da je prostorije koristila osoba inicijala G.T. Obdukcijom koja će biti izvršena tijekom utorka trebalo bi biti poznato o kome se radi, te uzrok smrti", kazao je dežurni tužitelj za Bljesak.info.

Izuzetim tragovima, te daljim radom na dokumentiranju, trebalo bi biti poznato je li u ovom slučaju riječ o ubojstvu ili je došlo do nenamjernog izazivanja požara u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

Kopirati
Drag cursor here to close