Tijekom vikenda

Mostar: Izvršene provale u tri kladionice i trgovinu

U nedjelju je Policijskoj upravi Mostar prijavljeno da je tijekom noći u naselju Semetovac izvršena provala u s.t.r. 'Enaa' pri čemu je iz unutrašnjosti ukradena određen iznos novca, neutvrđena količina cigareta
Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2017. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je Policijskoj postaji Mostar - Centar prijavljeno da je izvršena provalna krađa u sportsku kladionicu 'Sport Plus', u Ul. K. Tomislava. Ukradena je registar kasa sa nepoznatim iznosom sitnog novca. Izvršen je očevid, te su poduzete potrebne mjere.

U nedjelju je Policijskoj upravi Mostar prijavljeno da je tijekom noći u naselju Semetovac izvršena provala u s.t.r. 'Enaa' pri čemu je iz unutrašnjosti ukradena određen iznos novca, neutvrđena količina cigareta, dopuna za mobilne telefone, kave i čokolade. O ovome je upoznata krim. policija, te je izvršen očevid na mjestu događaja.

Također u nedjelju je Policijskoj upravi Mostar radnik sportske kladionice 'Sport Plus' u Ul. Kardinala Stepinca je prijavio da je tijekom noći izvršena provala u prostorije navedene kladionice, te da je iz unutrašnjosti ukraden televizor marke LG. Upoznata je krim. policija, a na mjestu događaja je izvršen očevid, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

U nedjelju je Policijskoj postaji Mostar - Centar radnica sportske kladionice 'Sport Plus' u Ul. M. Budaka je prijavila da je tijekom noći izvršena provala u prostorije navedene kladionice. Patrola policije je utvrdila da su od strane nepoznatog izvršitelja zapiranjem otvorena ulazna vrata, te da su iz unutrašnjosti ukradeni TV plazma marke LG i fascikla sa ugovorima o radu. O ovome je upoznata krim. policija, a poduzete su sve potrebne mjere.

Kopirati
Drag cursor here to close