Vještačenje

Mostar: Izgorio Golf, policija ga izuzela

Policijska uprava Mostar je obaviještena od strane građana da se na lokalitetu Sjevernog logora, u blizini Medicinske škole, nalazi vozilo koje je tijekom noći izgorjelo.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 11. 2018. u 17:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su u ponedjeljak od 9:10 sati pa do 9:30 sati intervenirali na gašenju vatre goja je zahvatila automobil Golf 2, bijele boje u Sjevernom logoru (kampusu Univerziteta 'Džemal Bijedić').

Istog dana oko 10 sati, Policijska uprava Mostar je obaviještena od strane građana da se na lokalitetu Sjevernog logora, u blizini Medicinske škole, nalazi vozilo koje je tijekom noći izgorjelo.

Odmah su na mjesto događaja izašli službenici policije, te je utvrđeno da se radi o vozilu VW Golf II, bez reg.oznaka. Izvršen je očevid, a vozilo je prebačeno u krug Policijske uprave Mostar, navedeno je u izvješću MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Pretpostavlja se da je izgorjeli automobil jedan od ukradenih u noći s nedjelje na ponedjeljak. Podsjećamo, prijave o krađi Golfova 2 stigle su tijekom ponedjeljka. Jedan od ukradenih Golfova u trenutku krađe bio je parkiran u Ulici Muje Pašića, a drugi u Ulici akademika Ivana Zovke.

Kopirati
Drag cursor here to close