Izravan sudar

Mostar: Banjalučanin poginuo u nesreći kod Grabovice

Vozač Hyundaija je smrtno stradao na mjestu nesreće.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 05. 2019. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak oko 12:45 sati, na magistralnoj cesti M-17, u mjestu Grabovica između Mostara i Jablanice dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Dežurni županijski tužitelj je za Bljesak.info potvrdio da je smrtno stradao Milenko P. (1957.) iz Banja Luke koji je bio za upravljačem osobnog automobila Hyundai Coupe.

On je iz, za sada, neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika, te se izravno sudario s autobusom koji je prevozio turiste. Vozač Hyundaija je smrtno stradao na mjestu nesreće.

Odmah po dojavi upućene su ekipe vatrogasaca, hitne pomoći i policije iz Mostara, a promet je do okončanja očevida i uklanjanja vozila s kolnika na ovom dijelu magistralne ceste bio u potpunosti u prekidu, te su se stvorile kilometarke kolone u oba smjera.

Foto: Čitatelj / Detalj s mjesta prometne nesreće

Na društvenim mrežama, nedugo nakon nesreće pojavio se amaterski snimak vožnje osobnog automobila u kojem je bio Milenko P. Kako se moglo vidjeti, on je neposredno prije sudara više puta krivudao cestom, te će obdukcijom biti utvrđeno što je dovelo do toga da vozač prijeđe u suprotni kolnički trak i izravno se sudario s autobusom.

Kopirati
Drag cursor here to close