Zaplijenjena droga

Mostar: S drogom bježao školskoj i policijskoj patroli

Istog dana oko 23:25 sati patrola policije je u naselju Miljkovići, prilikom obavljanja redovnih poslova, kraj ceste primjetila nepoznatu mušku osobu kako stoji.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2019. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak oko 8:30 sati patrola policije je radeći po akciji 'Počela je školska godina', u blizini Osnovne škole Ilići, uočila vozilo Peugeot te ga pokušala zaustaviti. Vozač se oglušio na naredbu patrole policije i krenuo je u bijeg lokalnom cestom prema Žovnici gdje ga je patrola policije sustigla.

Utvrđeno je da se radi o osobi D.L. (1994.) iz Mostara koji je tom prilikom djelatnicima policije predao vrećicu sa bijelom praškastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Isti je lišen slobode i zadržan radi krim. obrade. O svemu je upoznat tužitelj.

Istog dana oko 23:25 sati patrola policije je u naselju Miljkovići, prilikom obavljanja redovnih poslova, kraj ceste primjetila nepoznatu mušku osobu kako stoji. Prilikom legitimiranja, utvrđeno je da se radi o M.O. (1978.) iz Čitluka.

Isti je tom prilikom predao patroli policije prozirnu vrećicu u kojoj se nalazila neutvrđena količina praškaste tvari koja izgledom asocira na opojnu drogu heroin. Osoba je lišena slobode i zadržana radi krim. obrade, a o svemu je upoznat tužitelj.

U nedjelju oko 22:30 sati patrola policije je u mjestu Čelebići, općina Konjic, zaustavila i kontrolirala vozilo marke VW Golf II kojim je upravljao P.S. (1987.). Prilikom kontrole isti je dragovoljno predao jedan smotuljak u pvc foliji sa praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'speed'. O svemu je upoznat Odjel krim. policije i tužitelj, navedeno je u izvještaju iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close