Rasvijetljena djela

Mladići zapalili dva vozila

Osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2019. u 07:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik u suradnji sa policijskim službenicima Policijske postaje Novi Travnik rasvijetlili su krivično djelo 'Izazivanje opće opasnosti' u vezi sa krivičnim djelom 'Oštećenje tuđe stvari', koja su počinjena dana 18.10.2019. godine.

Prema prijavi nepoznati izvršitelj je na parking prostoru u ulici Kalinska, općina Novi Travnik, zapalio putničko motorno vozilo marke Golf V, vlasništvo B.D. (1985.) iz Novog Travnika. Na vozilu je nastala znatna materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Poduzimajući koordinirane aktivnosti policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje navedenih krivičnih djela A.R. (1993.) iz Novog Travnika.

Osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Službenici Policijske postaje Gornji Vakuf lišili su slobode M.K. (1998.), zbog postojanja osnova sumnje da je dana 25.11.2019. godine počinio krivično djelo 'Krađa', kojom prilikom je iz putničkog motornog vozila marke Golf II, vlasništvo K.A., otuđio bankovnu karticu i parfem.

Pored navedenog krivičnog djela, isti je osumnjičen da je izvršio paljevinu putničkog motornog vozila marke Golf II, vlasništvo S.Č., na kojem je nastala znatna materijalna šteta. Također, istog dana osumnjičeni je oštetio brave na još dva putnička vozila, gdje je izvršio premetačinu u unutrašnjosti vozila, gdje je nastala materijalna šteta.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close