Konjic

Prevrnuli se quadom kod Lukomira: Vozač poginuo, suvozačica ozlijeđena

Obavljenim očevidom na mjestu nesreće utvrđeno je da je A.S. (1965.) upravljao četverociklom (quad) Yamaha, kada je u određenom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i sletio niz padinu.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 06. 2019. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak u kasnim popodnevnim satima na području Lukomira, na lokalitetu Obalj dogodila se nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna ozlijeđena, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kako se radi o području koje pripada općini Konjic, pripadnici Gorske službe spašavanja o ovome su obavijestili tamošnju Policijsku upravu i nadležnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije.

Obavljenim očevidom na mjestu nesreće utvrđeno je da je A.S. (1965.) upravljao četverociklom (quad) Yamaha, kada je u određenom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i sletio niz padinu. Pri tome su A.S. (vozač) i ženska osoba A.Dž. (1989.) ispali sa sjedišta četverotočkaša.

Na mjestu događaja je A.S. preminuo, dok je kod A.Dž. konstatiran neutvrđen stupanj ozljeda. Na ovaj lokalitet je pozvana i hitna medicinska pomoć, čiji su djelatnici pokušali reanimaciju, međutim bezupsješno. Osim GSS-a i hitne medicinske pomoći, na terenu su bili i pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite.

Iz MUP-a HNŽ se navodi da je vozilo prebačeno u krug Policijske uprave Konjic gdje će biti izvršeno vještačenje tehničke ispravnosti vozila, dok će nad smrtno stradalim biti obavljena obdukcija.

Inače, u proteklih 24 sata službenici MUP-a HNŽ su zabilježili ukupno devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba je zadobila neutvrđen stupanj ozljeda, dok su još dvije osobe lakše ozlijeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close