Teške ozljede

Konjic: Mostarka izletjela s magistrale i uletjela na auto otpad

Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Konjic su obavili očevid, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 09. 2019. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak u 22:25 sati, dogodila se prometna nesreća na dijelu magistralne ceste M-17, u mjestu Radešine (Konjic), gdje je jedna osoba teško ozlijeđena.

U ovoj nezgodi je J.D. (1990.) iz Mostara upravljajući vozilom Ford Fiesta izgubila kontrolu nad istim, skrenula s ceste, te udarila u pet vozila parkiranih uz autobusno stajalište, a koja su namijenjena za rashodovanje i daljnu prodaju.

Teške tjelesne ozljede zadobila je suputnica u vozilu Ford Fiesta A.G. (1996.) iz Mostara koja je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Konjic, dok je J.D. zadobila ozljede neutvrđenog stupnja i otpuštena je iz bolnice. Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Konjic su obavili očevid, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

U proteklih 24 sata iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 10 prometnih nesreća: na području Mostara četiri, na području Konjica tri, na području Neuma dvije i na području Konjica jedna. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede, jedna osoba ozljede neutvrđenog stupnja, četiri osobe lake tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close