Bore mu se za život

Konjic: 18-godišnjak teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

O ovoj prometnoj nesreći je upoznat nadležni tužitelj, te su službenici Policijske uprave Konjic na mjestu nesreće uradili očevid
Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2018. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći, oko 00:55 sati, dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti za mjesto Šunji, općina Konjic, u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

U ovoj prometnoj nesreći je sudjelovao E.Đ. (2000.) iz Konjica s vozilom marke Jetta. On je zadobio teške tjelesne ozljede, te je prevezen na daljnje liječenje u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Suvozač R.R. (2000.) iz Konjica zadobio je ozljede neutvrđenog stupnja i zadržan je u bolnici Konjic.

O ovoj prometnoj nesreći je upoznat nadležni tužitelj, te su službenici Policijske uprave Konjic na mjestu nesreće uradili očevid, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

"Osoba E.Đ. (2000.) je hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. U pitanju su teške tjelesne ozljede koje su opasne po život", navedeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Inače, u proteklih 24 sata policijski službenici su zabilježili ukupno 10 prometnih nesreća i to na području Mostara sedam, Jablanice jedna, Konjica jedna i na području Čitluka jedna prometna nesreća.

Kopirati
Drag cursor here to close