Obdukcija i DNK analiza

Kod Tuzle pronađeno tijelo 21-godišnjeg Amara Ramića

Nakon obdukcije tijela, urađena je i identifikacija, a članovi obitelji Amara prepoznali su njegovu odjeću, potvrdio je za Faktor Amarov otac Mehmed Ramić.
Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2018. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo koje je u četvrtak pronađeno u šumi na lokalitetu Vršana kod Tuzle je tijelo Amara Ramića (21) koji se vodio kao nestao od 2. svibnja ove godine.

Nakon obdukcije tijela, urađena je i identifikacija, a članovi obitelji Amara prepoznali su njegovu odjeću, potvrdio je za Faktor Amarov otac Mehmed Ramić.

Prema neslužbenim informacijama, Ramić je izvršio samoubojstvo, a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja. "Tijelo je u tako lošem stanju da nije bilo moguće prepoznati da li se radi o Amaru, tako da ćemo konačnu istinu saznati tek nakon DNK analize", rekao je Ramić.

Podsjećamo, Amar je iz stana u tuzlanskom naselju Brčanska Malta izašao 2. svibnja oko 16.30 sati. Obitelji je rekao da ide do grada i od tada mu se izgubio svaki trag.

Pokrenuta je intenzivna potraga za njim u koju su bili uključeni Amarovi prijatelji, obitelj, građani, kriminalistička policija MUP-a Tuzlanske županije i Federalna uprava civilne zaštite.

Prema neslužbenim informacijama, nalaz obdukcije pokazao je da je uzrok smrti prostrijelna rana glave, te da tragovi pronađeni na mjestu događaja ukazuju da se najvjerojatnije radi o samoubojstvu.

Pretraživane su lokacije Tuzle i njene okoline, Kalesije, Ugljevika, Čelića, Zvornika, Bijeljine, Brčkog, Kladnja, Zavidovića i Malog Zvornika. Ispitan je i određeni broj osoba, ali nije bilo konkretnih informacija. Ramić je bio student Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close