Teška prometna nesreća

Kod Ilijaša poginuli Nevesinjci

O prometnoj nesreći obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo, koji je izašao na mjesto nesreće i rukovodio očevidom, zajedno sa službenicima MUP-a KS.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 11. 2018. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se u mjestu Ljubina (općina Ilijaš) dogodila tragična prometna nesreća u kojoj su živote izgubile dvije osobe. Ministarstvo unutarnjih poslova KS u nedjelju je objavilo detalje prometne nesreće, koja se dogodila u 13:45 sati.

Kako su naveli, došlo je do sudara putničkog vozila Golf 2, vlasništvo R. A., kojim je upravljao vozač M. B. (1954.) iz Nevesinja, i teretnog vozila Iveco, vlasništvo firme 'Adoprom AG' Srebrenik, kojim je upravljao E. S. (1983.) iz Zvornika.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač Golfa M. B. i putnik iz istog vozila M. R. (1959.) iz Nevesinja, čija su tijela, prema naredbi dežurnog tužitelja, vozilom KJKP 'Pokop' prevezena u prosekturu Bare na obdukciju, navodi 'Dnevni avaz'.

Teške tjelesne ozljede, opasne po život, zadobio je putnik iz vozila Golf 2 N. B., (1985.) iz Prištine, kome je ekipa Hitne pomoći na mjestu nesreće ukazala pomoć, te ga prevezli na KUM UKC Sarajevo, na daljnje ukazivanje liječničke pomoći, gdje je zadržan na liječenju.

Teške tjelesne ozljede zadobio je još jedan putnik iz Golfa, inicijala I. I. (1994.) iz Trebinja, koji je, također, prevezen u KCUS, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač kamiona E. S., koji je, nakon ukazane pomoći, pušten na kućno liječenje, naveli su iz MUP-a.

O prometnoj nesreći obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo, koji je izašao na mjesto nesreće i rukovodio očevidom, zajedno sa službenicima MUP-a KS.

Prema usmenoj naredbi tužitelja, Golf 2 je specijalnim vozilom BiHAMK-a prevezen na parking prostor Depozita vozila MUP-a KS radi potrebnog vještačenja, a angažirano je više vještaka prometne i mašinske struke, piše 'Avaz'.

Kopirati
Drag cursor here to close