Detalji nesreće

Kod Bijače poginuo 44-godišnjak, promet normaliziran jutros

Zbog curenja velike količine nafte iz cisterne, o događaju su upoznate službe vatrogasne postrojbe, civilne zaštite, hitne medicinske pomoći, te dežurni tužitelj.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 10. 2018. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak u 15:50 sati Policijskoj upravi Ljubuški prijavljena je prometna nesreća u kojoj se na autocesti kod graničnog prijelaza Bijača prevrnulo teretno vozilo, te je jedna osoba smrtno stradala, navodi za Bljesak.info glasnogovornik Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Dražan Bošnjak.

Teretnim vozilom Man i priključnom prikolicom (cisternom, bh reg. oznaka) iz smjera graničnog prijelaza upravljao je I.S. (44) koji je preminuo na mjestu nesreće.

Izvršenim očevidom utvrđeno je da se kamion-cisterna kretao iz smjera Bijače, te je u određenom trenutku iz za sada još nerazjašnjenih okolnosti kamion skrenuo, udario i probio zaštitnu ogradu i prevrnuo se.

Zbog curenja velike količine nafte iz cisterne, o događaju su upoznate službe vatrogasne postrojbe, civilne zaštite, hitne medicinske pomoći, te dežurni tužitelj. Poduzete su sve propisane mjere, te se pristupilo sanaciji mjesta ove prometne nesreće.

Zbog prevrtanja kamiona, te curenja nafte na kolnik, promet je na ovom dijelu autoceste prema Bijači bio potpuno obustavljen do subote u 8:35 sati, do kada su uklonjeni kamion, prikolica, te je sanirana naftna mrlja.

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Ljubuški, dok je tijelo I.S. prebačeno u mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru gdje će naknadno biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti vozača, zaključio je Bošnjak za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close