U padu aviona

Jedna od najbogatijih Ruskinja poginula u Njemačkoj

Kako se navodi u priopćenju koje je prenio AP, avion je poletio iz Francuske ka gradu Egelsbachu u centralnoj Njemačkoj
Vijesti / Crna Kronika | 01. 04. 2019. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najbogatijih žena u Rusiji, predsjednica odbora direktora i suvlasnica 'Grupe S7' Natalia Filjowa, poginula je u nesreći aviona u Njemačkoj. To je potvrdila ta ruska kompanija, piše B92.

Tri osobe su poginule u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a još dvoje ljudi je poginulo u sudaru jednog vozila sa policijskim automobilom koji se kretao ka mjestu pada letjelice, priopćila je prethodno njemačka policija.

Filjowa (55), čije se bogatstvo procjenjuje na 600 milijuna dolara, nalazila se u avionu jednomotorcu koji je poletio iz Francuske, a srušio se dok se približavao malom aerodromu u Egelsbachu, na jugozapadu Njemačke.

Egelsbach se nalazi na desetak kilometara južno od Frankfurta. Policija je navela da su u letjelici bile tri osobe, među kojima i pilot, kao i da se vjeruje da su dvoje državljani Rusije, prenosi AP.

Kako se navodi u priopćenju koje je prenio AP, avion je poletio iz Francuske ka gradu Egelsbachu u centralnoj Njemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erzhauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Kopirati
Drag cursor here to close