Potjera za razbojnicima

Izvršili razbojništvo u Hadžićima pa se sakrili u Konjic

U stanu vlasništvo H.L. iz Konjica pronađene su dvije osobe, R.E. (1988.) i M.A. (1987.) obje osobe iz Sarajeva nakon čega su lišeni slobode, te oko 20:15 sati predati službenicima Policijske postaje Hadžići.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 03. 2018. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju oko 16 sati Policijske postaja Hadžići obavijestila je Policijsku upravu Konjic da je na području Hadžića izvršeno razbojništvo, te da osobe koje su izvršile ovo kazneno djelo bježe u smjeru Konjica vozilom VW Polo.

Pljačkaši se nisu zaustavljali na naredbu ovlaštenih službenih osoba, te su nastavili vožnju prema Konjicu. Odmah su na lice mjesta izašle patrole policije, te je ubrzo vozilo pronađeno parkirano na platou Željezničke stanice.

Daljim radom, u stanu vlasništvo H.L. iz Konjica pronađene su dvije osobe, R.E. (1988.) i M.A. (1987.) obje osobe iz Sarajeva nakon čega su lišeni slobode, te oko 20:15 sati predati službenicima Policijske postaje Hadžići.

Vozilo je prebačeno u krug PP Hadžići, a o svemu je upoznat dežurni tužitelj, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close