Podivljali đir

Izazvao prometnu nesreću, udario policajca i pobjegao

Osumnjičeni je iste noći lišen slobode te je nakon kriminalističke obrade predat u nadležnost Tužiteljstva.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 12. 2018. u 23:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud Tuzla prihvatio je prijedlog postupajućeg tužitelja i odredio mjeru jednomjesečnog prtivora za Žana Teodorovića (40) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je u sticaju počinio tri kaznena djela i to 'Ugrožavanje javnog prometa zbog omamljenosti', 'Sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje' i 'Nasilničko ponašanje'.

Postoji osnovana sumnja da je Teodorović 11. prosinca ove godine u večernjim satima u alkoholoziranom stanju u tuzlanskom naselju Sjenjak automobilom kojim je upravljao udario u drugi automobil na kojem je načinio štetu i ugrozio dvije osobe te pobjegao sa mjesta prometne nesreće.

Tijekom očevida prometne nesreće kojeg su obavljali policajci iz Policijske postaje Istok Tuzla, Teodorović se vratio na mjesto događaja i kada su ga policajci zaustavili, jednog od njih je vratima automobila udario i oborio i opet pobjegao sa mjesta događaja.

Odmah poslije toga se automobilom odvezao do sportske kladionice u tuzlanskom naselju Stupine gdje je verbalno napao i vrijeđao više ljudi, a jednu ženu je pokušao udariti, što je spriječio njen muž.

Osumnjičeni je iste noći lišen slobode te je nakon kriminalističke obrade predat u nadležnost Tužiteljstva. Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog, navodi se iz Ureda za informiranje Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close