Gladno polje

Ilidža: U krugu džamije muškarac ranio sam sebe tijekom džume

K. I. će se teretiti zbog sumnje da je za izazivao opću opasnost i posjedovao vatreno oružja bez odobrenja.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 09. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu jučer je tijekom džuma-namaza došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Naime, ozlijeđena je jedna osoba. Pucnjava se dogodila u krugu džamije u Gladnom polju.

Iz Operativnog centra Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo navodi se da je Peta Policijska uprava obaviještena u 13:30 sati da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u dvorištu džamije "Gladno polje" u ulici Plantaže 55.

"Po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su došli do saznanja da je tijekom džuma-namaza došlo do samopovređivanja K. I. (1981. godište) iz Sarajeva", stoji u izvještaju Operativnog centra.

Kako navode, ozlijeđeni je prevezen do Doma zdravlja Ilidža gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Nakon toga je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Konstatirane su mu lakše tjelesne ozljede.

Postupajući tužilac Kantonalnog tužiteljstva iz Sarajevo je naložio da se očevid obavi na mjestu nesreće i da se pretrese vozilo Seat.

K. I. će se teretiti zbog sumnje da je za izazivao opću opasnost i posjedovao vatreno oružja bez odobrenja.

Kopirati
Drag cursor here to close