Pljačkaši uhićeni

Hrvatska: Zaštitari zapucali na zaštitare i opljačkali ih

U tvrtki 'Aleph Tau' nisu željeli komentirati, ni potvrditi ni opovrgnuti, da su naoružani pljačkaši njihovi bivši djelatnici.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2019. u 22:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pljačku kombija s novcem u Koprivni pokraj Osijeka u kojoj su ranjena dvojica zaštitara tvrtke 'Aleph Tau' izveli su bivši zaštitari. Potvrđeno je to Indexu iz dva neovisna izvora bliska zaštitarskoj tvrtki.

Ta dvojica su otpuštena iz tvrtke dok se još zvala 'Šipoš i partneri', po bivšem vlasniku Krešimiru Šipošu. Dobili su otkaze jer su već jednom pokušali ukrasti novac dok su i sami radili na prijevozu gotovine, doznaje Index.

Razbojnici su bivše kolege dočekali u šumi pokraj ceste koja vodi od Hrastina do Koprivne i kada je kombi naišao počeli su pucati po njima. Kombiju su meci prošli kroz vrata i zaštitare ranili u noge.

Pljačkaši su zaštitarima uzeli pištolje i mobitele, a ukrali su sedam vreća s novcem skupljenim po lokalnim trgovinama. Pljačkaši su jučer uhićeni na području Slavonskog Broda, a neslužbeno se doznaje da je kod jednog u mjestu Podvinju pronađen veći iznos novca.

S obzirom na detalje pljačke i informacije o ruti kojom će se kombi kretati i da će u njemu biti veći iznos novca jasno je da su bivši zaštitari iskoristili svoja znanja koja su stekli dok su još radili u toj zaštitarskoj tvrtki, no još uvijek nije isključeno i da su imali pomagača unutar tvrtke. Index neslužbeno doznaje da su policiji u istrazi informacijama pomogli i bivši specijalci iz Slavonskog Broda, suborci bivšeg vlasnika Krešimira Šipoša.

U tvrtki 'Aleph Tau' nisu željeli komentirati, ni potvrditi ni opovrgnuti, da su naoružani pljačkaši njihovi bivši djelatnici.

Kopirati
Drag cursor here to close