Četiri osobe privedene

Gacko: U policijskoj akciji pronađeno oružje, streljivo i migranti

Akciju 'Zelengora 2019' su proveli pripadnici Policijske uprave Trebinje, u suradnji sa pripadnicima Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske
Vijesti / Crna Kronika | 01. 10. 2019. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u okviru akcije 'Zelengora 2019' na području općine Gacko pretresli četiri lokacije, saslušali četiri osobe u svojstvu osumnjičenih i pronašli i oduzeli određenu količinu oružja, streljiva i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

U okviru te akcije, koja je provedena od 1. do 30. rujna, pronađeno je 29 migranata koji su predati Službi za poslove sa strancima Trebinje, priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta protiv osoba čiji su inicijali M.S., M.S., V.R. i A.O. bit će podnesen izvještaj zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo Trebinje.

Akciju 'Zelengora 2019' su proveli pripadnici Policijske uprave Trebinje, u suradnji sa pripadnicima Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, navodi Srna.

Ta akcija ima za cilj sprječavanje nelegalnih migracija, nezakonitog lova, kao i suzbijanje i sprječavanje nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Kopirati
Drag cursor here to close