Prostitucija

FUP zbog prostitucije uhitio organizatora prosvjeda boraca

Selvedin Bulbul, jedan je od organizatora prosvjeda boraca 2016. godine. Kako 'Dnevni avaz' neslužbeno saznaje, kod Bulbula je prilikom uhićenja pronađeno 105.000 KM.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 02. 2018. u 02:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U akciji 'Neon' koju Federalna uprava policije provodi od utorka, tijekom srijede su uhićene Selma Delić i Arnela Ožegović, potvrđeno je za Klix. Za razliku od Selme Delić o kojoj se ne zna mnogo, Ožegović je dobro poznata policijskim službenicima MUP-a KS i javnosti po brojnim kaznenim djelima.

Obje su uhićene zajedno s poznatim predstavnikom boračke populacije Selvedinom Bulbulom, a terete ih se za kaznena djela navođenja na prostituciju, trgovine ljudima i pranja novca.

Ožegović je uhićivana već nekoliko puta i protiv nje se vodi sudski postupak. U veljači 2014. godine uhićena je jer je pucala iz pištolja u svog tadašnjeg momka Veldina Šaraka koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život. Oštećene su mu desne butne arterije i vene, zid mokraćne bešike, debelo crijevo i stidna kost.

U listopadu iste godine ona i njena sestra blizanka sudjelovale su u tučnjavi koja je kulminirala pucnjavom i ranjavanjem nožem. U ovom incidentu ozljede je zadobilo pet osoba. U 2017. godini uhićena je dva puta zbog kaznenog djela razbojništva.

Selma Delić je navodno radila u kafiću 'Orlando' (bivši "Playboy") u kojem je organizirano provođena prostitucija za posebne klijente. Službenici FUP-a su u okviru akcije pretresli kafić i dva stana u Bulbulovom vlasništvu. Pronađeno je oružje i veći iznos novca u sefu.

Inače, Selvedin Bulbul, jedan je od organizatora prosvjeda boraca 2016. godine. Kako 'Dnevni avaz' neslužbeno saznaje, kod Bulbula je prilikom uhićenja pronađeno 105.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close