Lakše ozljede

Eksplozijom raznesen Snajperov Porsche

Detonacija je bila toliko jaka da su pojedini prozori u obližnjim ulazima pukli, a šteta je pričinjena i kafeu koji se nalazi u neposrednoj blizini.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2020. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Puškinovoj ulici u Novom Sadu u srijedu oko 19 sati raznijet je Porsche Cayenne, a lakše ozljede zadobio je Slobodan Milutinović Snajper (34). Kako javlja reporter portala 021 sa mjesta događaja, bomba je bila podmetnuta ispod automobila na parkingu, u neposrednoj blizini O.Š. 'Sonja Marinković' i Limanske pijace.

Uprkos jakoj detonaciji, on nije ozbiljnije ozlijeđen iako se nalazio u vozilu u trenutku eksplozije, dok je automobil uništen u potpunosti. Kako su za 021 kazali u Hitnoj pomoći, ozlijeđeni muškarac je 'zadobio ozljedu desnog skočnog zgloba, lijevog koljena i posjekotinu šake'.

Detonacija je bila toliko jaka da su pojedini prozori u obližnjim ulazima pukli, a šteta je pričinjena i kafeu koji se nalazi u neposrednoj blizini. Na očevid je došao i načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić.

Milutinović je od ranije poznat policiji po više krivičnih djela, a već dva puta su mu palili vozila. Prije dvije godine u Krilovoj ulici zapaljen mu je Volvo 90, dok mu je 2013. uništen Mercedesov džip, navodi novosadski portal 021.

Inače je Milutinović predstavljan kao jedan od vođa navijačke grupe 'Firma' i prvi čovjek 'Kabela', a u službenim dokumentima se vodi kao zakonski zastupnik prvoligaša iz Novog Sada. Povezuje se i sa Batom Kankanom - Ratkom Butorovićem, pokojnim direktorom FK Vojvodina.

Kopirati
Drag cursor here to close