U noći

Eksplozija uznemirila stanovnike Mostara: Uništen osobni automobil

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije je potvrđena ova informacija, te je dodano kako se eksplozija dogodila ispod automobila BMW X1, u spomenutoj ulici kod broja 83.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 11. 2017. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći oko 2:10 sati u Ulici Muje Pašića u Mostaru došlo je do jake detonacije u kojoj nije bilo ozlijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije je potvrđena ova informacija, te je dodano kako se eksplozija dogodila ispod automobila BMW X1, u vlasništvu P.G. (1980.) u spomenutoj ulici kod broja 83.

Eksplozija se čula u većem dijelu grada, te je dovela do uznemirenosti stanovništva. Uslijed djelovanja eksplozivne naprave osim automobila, oštećena su i dva poslovna objekta u prizemlju obiteljske kuće.

Službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar su tijekom srijede ujutro na mjestu događaja obavili očevid.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, eksplozija je svrstana pod kazneno djelo 'Izazivanje opće opasnosti'. Osim ovoga službenici policije zabilježili su još šest kaznenih djela od kojih su dvije 'Teške krađe', tri 'Krađe', te jedno kazneno djelo 'Nasilje u obitelji'.

Kopirati
Drag cursor here to close