Državljani BiH, RH i SAD

Dvije osobe uhićene po tjeralici mostarskog suda

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Beča. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 02. 2019. u 00:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije (PGP) Aerodrom Sarajevo 7.2. lišili su slobode M.K. (1955.), državljanina Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog kaznenog djela 'Nasilničko ponašanje'.

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Beča. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Dan ranije, 6.2. službenici PGP Doljani lišili su slobode D.G. (1993.) jer ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog kaznenog djela 'Teška tjelesna ozljeda'. Državljanin BiH i Republike Hrvatske kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orahovlje i predat službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Karakaj 6.2. lišen je slobode S.J. (1996.). Utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog neplaćanja novčane kazne. Službenici JGP Zvornik bh. državljanina predali su službenicima Sudske policije Zvornik, navedeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close