Pozlilo mu

Dva aviona prinudno sletjela u Beograd, jedan putnik preminuo

Ekipa Hitne pomoći je intervenirala, a 304 putnika i 19 članova posade su u avionu te su nastavili putovanje, priopćeno je iz AD Aerodroma 'Nikola Tesla'.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 04. 2018. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Avion Airbus A350-900 kompanije Thai Airways na relaciji Bangkonk - Milano izvanredno je sletio u subotu u 6:36 sati u Beograd zbog putnika kojem je pozlilo.

Pokušana je reanimacija u 7:15 sati, a dežurni liječnik konstatirao je smrt državljanina Italije Rubello Alberto (83). Ekipa Hitne pomoći je intervenirala, a 304 putnika i 19 članova posade su u avionu te su nastavili putovanje, priopćeno je iz AD Aerodroma 'Nikola Tesla'.

Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagirale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama, navodi se u priopćenju, prenosi B92.

Još jedan avion danas je prinudno sletio na beogradski aerodrom zbog putnika kojem je pozlilo, priopćeno je iz Aerodroma 'Nikola Tesla'.

Avion tipa "boeing 737-783" skandinavske avio-kompanije "SAS" na liniji Stavanger-Hanija prinudno je jutros sletio na Aerodrom 'Nikola Tesla Beograd' zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć.

Ona je u pratnji člana obitelji napustila avion.

Kopirati
Drag cursor here to close