Sedam uhićenih

Državljanin Hrvatske uhićen po tjeralici iz Mostara

Državljanin BiH A.N. (1989.) lišen je slobode na prijelazu Bijača nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Konjicu zbog krivičnog djela 'Oštećenje tuđe stvari'.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 01. 2020. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 25. siječnja, prilikom izlaska iz BiH na prijelazu Gorica lišen je slobode A.Ć. (1976.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela 'Teška krađa'. Državljanin Republike Hrvatske predat je službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Službenici Postrojbe Granične policije Doljani, 24. siječnja 2020., na ulasku u BiH lišili su slobode dvije osobe. Državljanin Hrvatske L.J. (1999.) lišen je slobode na prijelazu Crveni Grm jer je za njim Policijska postaja Trebinje raspisala tjeralicu zbog krivičnog djela 'Teška krađa'.

Državljanin BiH A.N. (1989.) lišen je slobode na prijelazu Bijača nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Konjicu zbog krivičnog djela 'Oštećenje tuđe stvari'. L.J. predat je službenicima PP Trebinje, a A.N. službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Službenici Postrojbe Granične policije Hum, 25. siječnja 2020. godine, lišili su slobode Ć.K. (1965.), državljanina Crne Gore. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Bern raspisao tjeralicu zbog krivičnog djela 'Razbojništvo'. Kontroliran je na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum i predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Karakaj, 25. siječnja 2020., lišen je slobode J.T. (1996.). Utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Sokocu zbog krivičnog djela 'Izazivanje opće opasnosti'. Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Bijeljina.

Dan ranije, 24. siječnja 2020., na ulasku u BiH na prijelazu Rača lišen je slobode N.V. (1990.) nakon što je utvrđeno da je za njim Interpol Zagreb raspisao tjeralicu zbog krivičnog djela 'Prijevara'. Službenici JGP Bijeljina, državljanina Republike Srbije predali su službenicima Sudske policije Suda BiH.

Na izlasku iz BiH na prijelazu Šamac, 24. siječnja 2020., lišen je slobode S.J. (1983.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Livnu zbog krivičnog djela 'Prijevara'. Službenici JGP Orašje, bh. državljanina predali su službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskoj županiji, navedeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close