Pucano iz snajpera

Dodik nije bio izložen opasnosti tijekom pucanje ispred beogradskog hotela

Pucnjava se dogodila u utorak navečer ispred Crown Blaze u Beogradu dok je Miodrag Daka Davidović bio s vladikom Joanikijem.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2019. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazio se u hotelu u Beogradu ispred kojeg je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, ali nije bio izložen opasnosti.

Dodik nije bio u neposrednoj blizini Davidovića, prenio je ATV.

"Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nije bio ni ispred ni u hotel Crown Plaza u Beogradu u vrijeme kada je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, i nikakvo dovođenju u vezu njegove navodne ugroženosti s ovim napadom nije točno", rečeno je Srni u uredu srpskog člana Predsjedništva BiH.

"U vrijeme napada srpski član Predsjedništva BiH bio je u Sava centru na koncertu Miroslava Ilića i priče o njegovoj navodnoj ugroženosti nisu istinite. Apsolutno nije točno da je na bilo koji način bila ugrožena njegova sigurnost", istaknuli su u uredu srpskog člana Predsjedništva BiH.

Na Davidovića je pucano iz snajperske puške, dok je bio ispred ulaza u hotel "Crown Plaza". Poslije ispaljenih hitaca, snajperista se odvezao nedaleko od lica mjesta i stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio.

Policija je automobil pronašla u Novom Beogradu, a snajperska puška bila je u zapaljenom vozillu.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila u utorak navečer ispred Crown Blaze u Beogradu dok je Miodrag Daka Davidović bio s vladikom Joanikijem. Ranjeni biznismen je, prenosi Pink, privatnim vozilom prevezen u bolnicu i nije životno ugrožen.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresiran za bavljenje politikom. Prije dvije godine prodao je benzinsku crpku u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske crpke, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića, kao i građevinskim poslovima.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije "Neksan" bio je i budvanski hotel "Admiral" kojeg je u zapuštenom stanju prije dvije godine kupila od ruske Metropol grupe.

Kopirati
Drag cursor here to close