Droga i zatvor

Crnogorski bračni par likvidiran u Ekvadoru

Prema neslužbenim saznanjima 'Vijesti', Kačanić je likvidiran sa tri hica iz pištolja, dok je njegova supruga ubijena tupim predmetom.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 03. 2018. u 00:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulcinjanin Fadil Kačanić (64) i njegova supruga Fatima (63) brutalno su prije tri dana likvidarni u Ekvadoru. Njihova beživotna tijela nađena su 22 kilometra od kuće u kojoj su živjeli.

Upućeni kažu da fotografije sa mjesta likvidacije svjedoče o profesionalnom ubojstvu. Prema pisanju tamošnjih medija, istražitelji tragaju za dvije muške osobe koje su se lažno predstavile kao policajci.

Video nadzor, govore iste informacije, zabilježio je i da su lažni policajci stigli automobilom albanskih registarskih oznaka. Za sada tamošnjim vlastima nije poznato da li su Kačanić i njegova supruga ubijeni kući ili na mjestu gdje su pronađena tijela.

Prema neslužbenim saznanjima 'Vijesti', Kačanić je likvidiran sa tri hica iz pištolja, dok je njegova supruga ubijena tupim predmetom.

Kako piše ekvadorski portal "Ekstra", ubice su se predstavile kao policajci, pokazavši lažni nalog za pretres. "Mislili su da će počiniti savršen zločin, ali su ih snimile kamere na imanju", istakao je tužilac Viktor Gonzales.

Kačanić je zbog trgovine drogom robijao nekoliko godina, a kako pišu tamošnji mediji, bio je optužen i za pljačku. Nedavno je oslobođen zbog toga, ali je bio uvjetnoj slobodi.

'Vijestima' je neslužbeno priopćeno da će Kačanić biti sahranjen u Ulcinju.

Kopirati
Drag cursor here to close