Kladionica na meti

Bugojno: Za nekoliko sati policija uhitila 22-godišnjeg razbojnika

Tijekom četvrtka stigla je obavijest iz Ureda komesara MUP-a SBŽ da je spomenuto djelo razbojništva rasvijetljeno.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 06. 2019. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 26.6. oko 12:45 sati u Policijsku postaju Bugojno prijavljeno je razbojništvo nad radnicom kladionice koja se nalazi u neposrednoj bllizini autobuske postaje u Bugojnu.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su policijski službenici PP Bugojno koji su tom prilikom došli do saznanja da je razbojništvo izvršio nepoznati muškarac, mlađe starosne dobi, koji je uz prijetnju nožem od radnice otuđio određen iznos novca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su službenici PP Bugojno, navedeno je iz Ureda za informiranje MUP-a Srednjobosanske županije.

Tijekom četvrtka stigla je obavijest iz Ureda komesara MUP-a SBŽ da je spomenuto djelo razbojništva rasvijetljeno.

Operativnim radom na terenu kao i nizom drugih aktivnosti, došlo se do saznanja da je izvršitelj predmetnog razbojništva A.J. rođen 1997. godine iz Bugojna. Tijekom kriminalističke obrade isti je u potpunosti priznao izvršenje ovog djela.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Kopirati
Drag cursor here to close