Krivična prijava

Bugojno: Muškarac i djevojka dva puta uputili lažnu dojavu o bombi u kafiću

Svi prikupljeni materijalni dokazi zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenih dostavljeni su nadležnom Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje
Vijesti / Crna Kronika | 18. 01. 2020. u 07:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske postaje Bugojno uspješno su rasvijetlili dva krivična djela 'Lažnog prijavljivanja', koja su počinjena dana 5.10. i 12.10.2019. godine.

Ova djela su počinjena na način da je putem telefona u policijsku postaju prijavljeno postavljanje eksplozivne naprave u ugostiteljski objekat koji se nalazi u ulici Slobode, općina Bugojno.

Poduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvijetljavanju navedenih djela, službenici Policijske postaje Bugojno su došli do saznanja da su osumnjičeni za njihovo izvršenje S.O. rođen 1989. godine iz Cazina i S.I. rođena 1997. godine iz Banja Luke.

Svi prikupljeni materijalni dokazi zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenih dostavljeni su nadležnom Županijskom tužiteljstvu na daljnje postupanje, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close