Tragedija

Bijeljina: U izravnom sudaru dvoje mrtvih, pet ozlijeđenih

Ozlijeđeni su prevezeni u bijeljinski Urgentni centar, gdje im je ukazana pomoć, ali u policiji navode da nitko nije životno ugrožen.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 10. 2019. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac čiji su inicijali Z.J. iz Glavičica i žena F.M. iz Janje, oboje sa područja Bijeljine, jutros su poginuli, a pet osoba je, među kojima i jedno dijete, ozlijeđeno u sudaru dva vozila na magistralnoj cesti Bijeljina-Zvornik u mjestu Janjarska Obrijež, rekla je glasnogovornica Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

Muškarac, koji je stradao, upravljao je automobilom Ford Galaxy, a žena je bila suvozač u drugom vozilu Volkswagen Toran, kojim je upravljao M.M. iz Janje, navodi InfoBijeljina.

Ozlijeđeni su prevezeni u bijeljinski Urgentni centar, gdje im je ukazana pomoć, ali u policiji navode da nitko nije životno ugrožen. Teška prometna nesreća dogodila se u 6:30 sati.

Kako InfoBijeljina neslužbeno saznaje, dva automobila su se izravno sudarila, a jutros je bila prisutna velika magla na ovoj dionici ceste, pa je vidljivost bila totalno smanjena. Jedan od automobila je, prema riječima sudionika nezgode je preticao vozila i izravno se sudario s drugim automobilom.

Kopirati
Drag cursor here to close