41-godišnjak

Bijača: Uhićen zbog tjeralice iz Mostara

Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača i predat službenicma Sudske policije Široki Brijeg.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 01. 2019. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Doljani 9.1. lišili su slobode V.P. (1978.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog kaznenog djela 'Nepravilno izdvajanje sredstava pravnih osoba'.

Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača i predat službenicma Sudske policije Široki Brijeg.

Dan ranije, 8.1. pri izlasku iz BiH na prijelazu Šamac lišen je slobode S.DŽ. (1992.) jer ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Službenici JGP Orašje bh. državljanina predali su službenicima Sudske policije Doboj.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla pripadnici Granične policije BiH su 8.1. na letu iz Goeteborga lišili slobode M.H. (1978.). Provjerama je ustanovljeno da bh. državljanina potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskoj županiji, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close