Krivotvorenje isprave

Bijača: Uhićen po tjeralici mostarskog suda

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Munchena, pripadnici Granične policije BiH, 25. veljače, lišili su slobode J. B. (1989.).
Vijesti / Crna Kronika | 27. 02. 2019. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, pri ulasku u BiH na prijelazu Bijača lišen je slobode R. S. (1970.) jer ga potražuje Općinski sud u Mostaru zbog kaznenog djela 'Krivotvorenje isprave'. Službenici Postrojbe Granične policije Doljani su bh. državljanina predali službenicima Odjela sudske policije sudova u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Službenici Postrojbe Granične policije Velika Kladuša, 25. veljače, predali su M. M. (1984.) službenicima Policijske postaje Bihać, nakon što je utvrđeno da je za njim spomenuta Policijska postaja raspisala potragu zbog kaznenog djela 'Spolni odnošaj sa djetetom'. Bh. državljanin kontroliran je pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Velika Kladuša.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Munchena, pripadnici Granične policije BiH, 25. veljače, lišili su slobode J. B. (1989.). Utvrđeno je da bh. državljanina potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela 'Krađa'. Predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Županiji Sarajevo, navedeno je između ostaloga u priopćenju iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close