Ubijen 32-godišnjak

Banja Luka: Dvojici mladića za ubojstvo 39 godina zatvora

Mediji navode da da su, osim za ubojstvo, oni optuženi i za 'Izazivanje opće opasnosti', 'Nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija' i 'Krađu' vozila.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 09. 2019. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okružni sud u Banja Luci osudio je Sašu Vidovića iz Bijeljine na 19 godina i Aleksandra Bulatovića iz Istočne Ilidže na 18 godina zatvora za ubojstvo 32-godišnjeg Miroslava Lazarevića.

U ovom sudu Srni je rečeno da je osoba čiji su inicijali S.V. osuđena na 19, a osoba A.B. na 18 godina zbog teškog ubojstva. U ovom sudu navode da se optuženima u izrečene jedinstvene kazne zatvora uračunava vrijeme provedeno u pritvoru počev od 16. listopada 2016. godine.

Mediji navode da da su, osim za ubojstvo, oni optuženi i za 'Izazivanje opće opasnosti', 'Nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija' i 'Krađu' vozila.

Prema optužnici, koju je protiv njih podiglo Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala Republičkog tužiteljstva, Bulatović i Vidović su se teretili da su pripremili i organizirali ubojstvo Lazarevića. On je likvidiran 16. listopada 2016. godine.

Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je prošle godine presude Vidoviću i Bulatoviću, koji su nepravosnažno osuđeni na ukupno 39 godina zatvora za ubojstvo Miroslava Lazarevića (32) u Istočnom Sarajevu.

Okružni sud Banja Luka je u veljači prošle godine osudio Vidovića na 20, a Bulatovića na 19 godina zatvora, a optužnica ih je teretila da su pripremili i organizirali ubojstvo Lazarevića.

Podsjećamo, prije nekoliko dana u Novom Sadu je ubijen otac Aleksandra Bulatovića, a mnogi mediji su naveli kako je njegovo ubojstvo osveta za likvidaciju Lazarevića.

Kopirati
Drag cursor here to close