Osam uhićenih

Banja Luka: 27-godišnji Mostarac autom udario maloljetnika, a on uzvratio pucnjavom

Policija je utvrdila da je N.O. (27) iz Mostara vozilom Opel udario 17-godišnjaka i ozlijedio ga, nakon čega je on pucao iz pištolja u zrak.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 05. 2018. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Banja Luci uhitila je osam osoba romske pripadnosti koje se mogu dovesti u vezu sa pucnjavom, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka. Romi su uhićeni noćas u Vidovdanskoj ulici.

Policija je utvrdila da je N.O. (27) iz Mostara vozilom Opel udario 17-godišnjaka i ozlijedio ga, nakon čega je on pucao iz pištolja u zrak.

Sedamnaestogodišnjak je pištolj nakon pucnjave dao 15-godišnjaku iz Sarajeva koji ga je sakrio. Pištolj je naknadno pronađen i poslužit će kao dokaz u kaznenom postupku.

Dežurni tužitelj i tužitelj za maloljetnike banjalučkog Okružnog javnog tužiteljstva naredili su da 17-godišnjak bude ispitan na okolnosti izvršenja kaznenog djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, a da 15-godišnjak i osoba N.O. (29) iz Sarajeva budu ispitani na okolnosti izvršenja kaznenog djela prikrivanje.

Naloženo je i da osoba N.O. bude ispitana na okolnosti izvršenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda. Izvještaj o kaznenim djelima bit će dostavljena nadležnom tužiteljstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close