Luđi su nego mi ...

200 odvjetnika napalo bolnicu i tuklo liječnike jer su ih ismijavali

Prema policiji, odvjetnici su počeli udarati liječnike iz Kardiološkog instituta u Punjabu i tući ih palicama!
Vijesti / Crna Kronika | 12. 12. 2019. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najmanje troje srčanih bolesnika umrlo je u srijedu nakon što je 200 odvjetnika provalilo u pakistansku kardiološku bolnicu i napalo liječnike jer su ih ismijavali dan prije.

"Tri pacijenta, uključujući stariju ženu, umrla su nakon što im liječnici nisu uspjeli pružiti pravodobno liječenje i ostali su angažirani u sprečavanju napada", rekao je provincijski ministar zdravlja Punjaba Yasmeen Rashid na televizijskoj konferenciji za novinare u Lahoreu.

lawyers attack doctors at Pakistani cardiac hospital

More than 200 fully-suited lawyers stormed a cardiac hospital in Lahore today Doctors made of fun of the lawyers on video last night, sparking the attack PM Imran Khan ordered an inquiry into the incident and told Punjab authorities to deal with those involved with an 'iron hand' At least three heart patients died on Wednesday after 200 lawyers stormed a Pakistani cardiac hospital and attacked doctors because they had ridiculed them.

Prema policiji, odvjetnici su počeli udarati i udarati neke liječnike iz Kardiološkog instituta u Punjabu i tukli ih palicama.

Časnici su rekli kako je rulja oštetila bolničku opremu.

Vlasti su priopćile kako raste napetost između gradskih odvjetnika i liječnika od prošlog mjeseca, kada se jedan odvjetnik Lahorea žalio da su ga liječnici maltretirali kad je doveo rođakinju u bolnicu.

Nije bilo jasno u što je uključeno navodno maltretiranje.

Kopirati
Drag cursor here to close