Sjednica

Vlada HBŽ-a odgovorila na dodatna pitanja iz Upitnika EU

Tom Odlukom Usvajaju se odgovori na dodatna pitanja, te prijevod istih na engleski jezik iz Upitnika Europske komisije
Vijesti / BiH-EU | 22. 02. 2019. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Vlada HBŽ / Sjednica Vlade HBŽ-a

Nakon razmatranja Vlada Hercegbosanske županije na sjednici održanoj u petak donijela je Odluku o usvajanju odgovora na dodatna pitanja iz Upitnika Europske komisije.

Tom Odlukom Usvajaju se odgovori na dodatna pitanja, te prijevod istih na engleski jezik iz Upitnika Europske komisije koji su usuglašeni i tehnički finalizirani kroz tijela sustava koordinacije procesa europskih integracija BiH u Europsku uniju, priopćeno je iz Vlade.

Tijekom sjednice donesena je Odluka o izmjeni i dopuni odluke o listi lijekova koji se mogu propisivati i izdavati na teret sredstava obveznog zdravstvenog osiguranja Hercegbosanske županije (pozitivna lista lijekova HBŽ).

Vlada Hercegbosanske županije donijela je i Odluku o odobravanju raspisivanja javnog natječaja za izbor članova Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Hercegbosanske županije.

Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije u ime Vlade Hercegbosanske županije, navode, provesti će postupak izbora članova Upravnog vijeća putem javnog natječaja sukladno utvrđenim kriterijima Vlade Hercegbosanske županije.

Na sjednici Vlada je donijela Odluku o izboru objekata za implementaciju mjera energetske učinkovitosti u okviru projekta ''Energetska efikasnost u BiH'' za Federaciju BiH za 2019. godinu sa listom objekata rangiranih po prioritetima:  Osnovna škola ''Drvar'' u Drvaru.

Projekt Svjetske banke ''Energetska efikasnost u BiH'' za Federaciju BiH implementira se na javnim objektima iz oblasti obrazovanja i zdravstva.

 Vlada je donijela i Rješenje o isplati naknada popisnim povjerenstvima korisnika Proračuna, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close