Lakša komunikacija

ZZO HNŽ: Predstavljena nova web i Facebook stranica

Direktor ZZO HNŽ Rade Bošnjak sa suradnicima je javnosti predstavio web i Facebook stranicu Zavoda.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 12. 2018. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Mostaru direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ, Rade Bošnjak, sa svojim suradnicima javnosti predstavio unaprjeđenu Knjigu standarda, te web i Facebook stranicu Zavoda.

U svom obraćanju direktor Bošnjak zahvalio se predstavnicima medija i kazao:“ Zahvaljujem vam se na današnjem dolasku. Zahvalan sam vam na cjelokupnoj dosadašnjoj suradnji i profesionalnom odnosu, te vas pozivam na daljnju suradnju u cilju još bolje informiranosti osiguranika, zdravstvenih djelatnika i svih sudionika zdravstvenog sustava. Današnji događaj, odnosno novine koje ćemo vam predstaviti imaju za cilj veću dostupnost informacija osiguranicima i svima onima koji se interesiraju za rad Zavoda.“

Foto: Bljesak.info / Predstavljanje web stranice

Nakon uvodnog obraćanja, u nekoliko rečenica, direktor Bošnjak osvrnuo se na važnost komunikacije, transparentnosti i sveobuhvatnosti u  informiranju posebno istaknuvši primjenu suvremenih tehnologija, te važnosti pravodobnog i cjelovitog informiranja osiguranika, priopćeno je.

„Osigurana mogućnost direktne komunikacije svih posjetitelja naše stranice izravno sa službama unutar Zavoda, mogućnost elektronskog slanja popunjenog zahtjeva za izdavanje potvrde o statusu osiguranja s pripadajućom dokumentacijom i mogućnost da traženu potvrdu osiguranik zaprimi elektronski uz informaciju u kojem područnom uredu istu može preuzeti i u papirnatom obliku, te praćenje uplate doprinosa i trajanja osiguranja u realnom vremenu samo su neke od novih funkcionalnosti unaprijeđene web stranice koje govore u prilog kontinuiranog zalaganja Zavoda za poboljšanje komunikacije sa osiguranicima“, kazao je direktor Bošnjak.

Foto: Bljesak.info / Predstavljanje web stranice

 Senadin Čatrnja, rukovoditelj Sektora informatičkih tehnologija, i vanjski suradnik koji je radio na unaprjeđenju web stranice prikazali su način na koji funkcioniranju sve uvedene novine i Facebook stranicu Zavoda.   

Po završetku press konferencije direktor Bošnjak  i rukovoditelji sektora/ureda ZZO HNŽ upriličili su kratko predblagdansko druženje s novinarima kako u jednoj manje formalnoj atmosferi mogli razgovarati o budućim aktivnostima Zavoda.

Kopirati
Drag cursor here to close