Putem Facebooka

Komos proziva gradsku inspekciju zbog nesavjesnih građana

Fotografije otpada zabilježili su na više lokacija u gradu: Tekiji, Luki, Donjoj mahali, Cernici i drugim naseljima.
Gospodarstvo / Ulaganja | 18. 03. 2019. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Smeće pokraj kontejnera u Mostaru

Mostarsko javno komunalno poduzeće Komos poziva gradska inspekcija da rade svoj posao, objavili su u ponedjeljak na Facebooku.

Naime, poduzeće je na svojoj stranici objavilo fotografije građevinskog otpada koji nesavjesni građani odlažu u kontejnere i oko njih, a kojemu tu nije mjesto za odlaganje.

''Dragi građani kontejneri služe za prikupljanje isključivo komunalnog otpada, a ne grana i građevinskog otpada. Ovdje imamo kontejnere koji su prepuni šuto materijala, neko je rušio zid i odlučio je da kompletan taj zid odloži u kontejner, razni komadi namještaja, letvi i čega sve još nema, ostavljeno pored kontejnera'', napisali su na Facebooku.

Fotografije otpada zabilježili su na više lokacija u gradu: Tekiji, Luki, Donjoj mahali, Cernici i drugim naseljima.

U svojoj Facebook objavi se pitaju što radi gradska inspekcija, te dodaju kako deponiranje tog otpada ''čeka naše radnike da ručno i strojno očiste i odvezu na deponiju, besplatno naravno jer ovo nitko ne plaća, i ovo nažalost traje godinama''.

 

Komos je i ranije pozivao gradske inspekcije da čine svoj posao, ali i apeliralo građanima da vrše anonimne prijave istima.

Kopirati
Drag cursor here to close