Kopat će se novi asfalt?

Stanari Šantićeve ulice napokon dobili asfalt

Dvorišta između zgrada godinama su bila zapuštena
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 05. 2018. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugog niza godina mještani Šantićeve ulice u Mostaru  dobili su asfalt.

Dvorišta između zgrada godinama su bila zapuštena, a s prvim kišama ulice budu prekrivene lokvama i blatom, a postavljanjem asfalta na cestu taj problem bi trebao biti riješen.

I ulična rasvjeta nepoznanica je u ovom dijelu grada, te pojedini stanari ostavljaju upaljeno svjetlo na balkonu kako bi vidjeli prići svome ulazu po noći.

Stanari su za Bljesak.info rekli kako su tražili od vlasti i postavljanje rasvjete.

''Tražili smo od vlasti, a i tijekom postavljanja asfalta smo skretali pozornost radnicima JP Komunalno, da bi trebalo postaviti rasvjetu u dijelu ulice prije postavljanja novog asfalta. Ali sve je ostalo na našem apelu, tako da će sada postavljeni asfalt opet u budućnosti morati kopati'', rekli su nam stanari.

Foto: Bljesak.info

Inače,  ranije su za medije stanari rekli kako su nakon obnove porušenih zgrada rijetki odvozili šut na odlagališta pa se divlja deponija širila naseljem. Čak i prilikom dovođenja elektroinstalacija, te kablovskih operatera, izvođači radova su napravili dodatni problem. Nered koji su napravili kopanjem kanala nisu popravili, te su i onako loše stanje pretvorili u još lošije.

Mještani su kroz godine redovito tražili pomoć od Gradske uprave i gradonačelnika da se naprave osnovni uvjeti za život u ulici koja se nalazi u središtu grada.

Foto: Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close