Dogovorena suradnja

REDAH i APH - zajedničkim snagama za bolji poticaj poduzetnicima u Hercegovini

Mirna je iskazala zadovoljstvo ovom suradnjom, istaknuvši kako je zajednički rad i podrška prijeko potrebna u cilju unaprjeđenja rada obaju strana potpisnica sporazuma.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 01. 2019. u 16:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR APH / Potpisivanje sporazuma

Uspješno je dogovorena međusobna suradnja i podrška između Asocijacije za ekonomski razvoj  (REDAH) i Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH).

Cilj ove suradnje je da ove dvije organizacije rade na zajedničkom poticanju i razvoju poduzetništva, kroz međusobnu suradnju i povezivanje, te upoznavanje članica APH s REDAHOM i njihovim aktivnostima.

Naravno, osnova svega je međusobna komunikacija i razmijena informacija koje su i u interesu jačanja i razvoja poduzetništva, ekonomije te gospodarstva Bosne i Hercegovine općenito, priopćeno je iz APH.

Zajedničkom suradnjom i umrežavanjem omogućit će se članicama APH brži pristup prijavama na projekte njihovih interesa, jer je REDAH organizacijski dobro posložena asocijacija, koja ima vrhunski tim vođen znanjem i vještinama njihove direktorice Mirne Jelčić koja je danas i potpisala ovaj Memorandum buduće suradnje.

Mirna je iskazala zadovoljstvo ovom suradnjom, istaknuvši kako je zajednički rad i podrška prijeko potrebna u cilju unaprjeđenja rada obaju strana potpisnica sporazuma.

S njom se složila i Helena – Jelena Lončar, menadžerica APH, koja je danas potpisala Memorandu suradnje za APH i dodala:

''Drago nam je da nas je REDAH prepoznao kao pouzdanog partnera i organizaciju koja već skoro 9 godina radi i djeluje na području HNŽ-a, a odnedavno i na području Hercegovine. Inače, s REDAHOM dijelimo istu viziju za razvoj i pokretanje gospodarstva, ekonomije i društva općenito i to možemo najlakše postići kroz zajednički rad i razmjenu informacija. Naše sadašnje članice imaju APH platformu/tim kojim se sigurno mogu obratiti za bilo kakvu poslovnu informaciju. Naravno, za sve one koji žele biti dio ove poduzetničke platforme, gdje su glavni tvorci ideja upravo članice zasebno, a izvođači ili pomagači realizacije ideje APH tim, mogu to učiniti jednim jednostavnim pozivom ili obraćanjem na naš službeni mail''.

Kopirati
Drag cursor here to close