TT Warsaw

Hercegovina se predstavlja Poljacima

Predstavljanje turističke ponude Hercegovine na sajmu turizma u Poljskoj.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 11. 2017. u 14:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na turističkom sajmu 'TT Warsawu', koji se održava u Poljskoj, Bosnu i Hercegovinu kao turističku destinaciju predstavlja i Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije (TZ HNŽ).

Sajam, koji okuplja preko 500 izlagača iz 60 zemalja svijeta, trajat će od 23. do 25. studenog.

Turistička zajednica HNŽ kroz promotivne materijale i mobilne aplikacije promovira sveukupan turistički brend Hercegovina, te pruža priliku posjetiteljima da se upoznaju s raznovrsnom ponudom, bogatstvom prirodnih ljepota, kulturnim nasljeđem, raznovrsnim aktivnostima, nacionalnom kuhinjom i povoljnim aranžmanima za predstojeću sezonu u Hercegovini.

Iz Turističke zajednice HNŽ su naveli kako im je prvenstveni cilj da se sagledaju mogućnosti i potakne suradnja kako sa turističkim zajednicama i udruženjima u Poljskoj tako i sa turističkim tour operatorima i agencijama.

Isto tako, očekuje se značajan broj individualnih posjetilaca na štandu TZ HNŽ, među kojima su bitni i učenici poljskih turističkih srednjih škola, kao i studenti turizma, kojima se kao novim generacijama profesionalaca u oblasti turizma nastoji što bolje predstaviti BiH, te posebno njena regija Hercegovina, priopćeno je iz TK HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close