Konekcije iz Mostara

FlyBosnia dala nalog osoblju da planira izmještanje zrakoplova u Mostar i Tuzlu

Cvijetić kaže kako je FlyBosnia dala nalog svom tehničkom osoblju da planira izmještanje zrakoplova na zračne luke u Mostar i Tuzlu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 10. 2019. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imamo podršku zračne luke u Sarajevu, međutim, njihovi uvjeti, tarife i naknade poslovanja nisu u skladu s razvojnim pristupom drugih gradova u regiji.

Kazala je to u izjavi za Faktor Aida Cvijetić, glasnogovornica zrakoplovne t vrtke FlyBosnia, komentirajući probleme koji su su pojavili između ove tvrtke i zračne luke u Sarajevu, a koji su rezultirali milijunskim dugovanjem novoosnovane zrakoplovne tvrtke prema zračnoj luci u Sarajevu.

Cvijetić kaže kako usprkos problemima koji su se pojavili, FlyBosnia prometuje na linijama iz Sarajeva ka Rijadu i Londonu.

Ona najavljuje i novu liniju za Rim. Kaže kako će od 17. do 20. studenoga biti obavljen promotivni let, kojim će u BiH dovesti stotinjak novinara, influensera i predstavnika turističkih agencija.

''Mi radimo punom parom'', kazala je Cvijetić, koja nije detaljnije mogla komentirati informacije o financijskim problemima.

Upitana o mogućem preseljenju baze iz Sarajeva u Mostar i Tuzlu, Cvijetić kaže kako je FlyBosnia dala nalog svom tehničkom osoblju da planira izmještanje zrakoplova na zračne luke u Mostar i Tuzlu, ali da ni tom pitanju nema više informacija.

Kopirati
Drag cursor here to close