Prilika za građane?

Energetske večeri s građanima i građankama Mostara

Energijska efikasnost - prilika za građane?
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 02. 2018. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavlja se niz od šest radionica o energijskoj učinkovitosti namijenjenih svim zaineteresiranim građanima Mostara. Cilj ovih radionica je promovirati projekte energijske efikasnosti, predstaviti načine i mogućnosti smanjenja računa i potrošnje energije u gradovima i domaćinstvima, a sve i kako bi se umanjio utjecaj prekomjerne potrošnje energije na okoliš i potakne prijelaz na korištenje čiste energije.

Govoreći o pametnom i efikasnom korištenju energije ponajprije trebamo imati na pameti dvije stvari: zaštitu okoliša i uštedu novca. Energijska efikasnost donosi ekonomske, socijalne i ekološke koristi stanovništvu. Promocijom obnovljivih izvora energije i povećanjem energijske efikasnosti želimo smanjit emisije ugljen dioksida koje uzrokuju klimatske promjene i zagađenje zraka. Koraci koje poduzimamo danas će utjecati na emisije ugljen dioksida u narednim desetljećima i život budućih generacija.

Pozivamo vas da dođete na VEČER S GRAĐANIMA, da zajedno prodiskutiramo o temi "Energijska efikasnost/učinkovitost - prilika za građane?"

Večer s građanima će se održati u četvrtak 22.2.2018. godine u 18.00 sati u Centru za kulturu Mostar.

O energijskoj efikasnosti/učinkovitosti i njenim koristima s građanima će razgovarati Darko Knezović, Koordinator za projekte energijske efikasnosti, Grad Mostar.

"Večeri s građanima" su besplatne konzultacije i edukacije koje CRP i EFEKT mreža uz podršku Grada Mostara nude građanima Mostara.

Dođite da u ugodnom okruženju uz osvježenje, prodiskutiramo o navedenoj temi.

Kopirati
Drag cursor here to close