Pati posao!

Poduzetnici upozoravaju: Situacija postaje neizdrživa

Poduzetnici upozoravaju kako njihov posao i suradnja s inozemnim poslovnim partnerima postaju sve upitniji
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 06. 2019. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U ime Asocijacije poduzetnika Hercegovine tražimo da se pronađe hitno rješenja za trenutačno neizdrživu situaciju u gradu Mostaru, prouzročenu kolapsom aktivnosti po pitanju odvoženja komunalnog otpada'', navode poduzetnici u priopćenju za javnost.

Dodaju kako njihov posao i suradnja s inozemnim poslovnim partnerima postaju sve upitniji, jer moraju uvijek iznova objašnjavati situaciju koja je došla do najviše točke usijanja.

Traže hitno rješenje situacije na zadovoljstvo i u korist svih.

''Duže od tjedan dana svi smo primorani gušiti se u smradu smeća koji iz dana u dan postaje neizdrživiji i loše utječe na zdravlje svih ljudi, a pogotovo na zdravlje naše djece. Visoke temperature samo pogoduju širenju neugodnog mirisa te strahujemo da bi se uskoro mogle pojaviti i zaraze, kao i najezda divljih životinja i glodavaca'', stoji dalje u prioćenju.

Ovakva slika grada nije nikakav katalizator ni za turizam, nego naprotiv! Svakoga dana imamo priljev turista koji sada umjesto slika naših povijesnih znamenitosti, naših prirodnih ljepota i kulturnog naslijeđa slikaju natrpane kontejnere i odnose sa sobom sliku zapuštenog i zagađenog grada.

''Mi trebamo biti više od takve slike koja upućuje na neorganiziranost, neciviliziranost i izostanak urbanoga duha našeg grada. Mi trebamo biti primjer drugim gradovima i općinama. Situacija postaje neizdrživa, zato apeliramo na što žurniji pronalazak rješenja. Problemi koji se drže ispod tepiha napokon trebaju svoje trajno RJEŠENJE. Želimo čistu Neretvu, ispražnjene i uredne kontejnere za otpad i mirisno ljeto'', navode iz Upravnog odbora Asocijacije poduzetnika Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close