Totalni raspad

Zaposlenici Rukometnog saveza BiH ne dolaze na posao jer nisu dobili plaću 17 mjeseci

Zaposlenici navode da već 17 mjeseci nisu dobili plaću, a zbog neuplaćenih doprinosa nisu u mogućnosti ovjeriti zdravstvene knjižice
Sport / Rukomet | 30. 10. 2017. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaposlenici Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine od ponedjeljka iz finacijskih razloga više nisu u mogućnosti dolaziti na posao.

Navode da već 17 mjeseci nisu dobili plaću, a zbog neuplaćenih doprinosa nisu u mogućnosti ovjeriti zdravstvene knjižice.

''Strpljivo smo čekali promjene koje su nam obećavali. Zbog odigravanja utakmica kvalifikacija za europsko prvenstvo muške rukometne reprezentacije BiH uložili smo posljednje napore kako bi bile odigrane i organizirane, te kako RS BiH ne bi snosio posljedice od EHF-a'', navodi se u priopćenju, koje potpisuju zaposlenici  RS BiH Enid Tahirović, Bojan Jolić, Željna Delahmetović i Mirsada Đaltur.

Ističu da od novog rukovodstva RS BIH nisu naišli na razumijevanje i adekvatan pristup rješavanju nagomilanih problema.

''Od održane Skupštine RSBiH 10. lipnja do današnjeg dana, nakon nekoliko neuspjelih pokušaja s novim rukovodstvom RS BiH da na normalan i dostojanstven način riješimo probleme s kojima smo suočeni, iscrpili smo sve svoje materijalne, pa i zdravstvene mogućnosti da se nosimo s problemima. Shodno navedenom, sa žaljenjem konstatiramo da nismo u mogućnosti financirati svoj dolazak na posao'', priopćeno je.

Najavili su da će o svemu obavijestiti europsku i svjetsku rukometnu organizaciju - EHF i IHF.

Kopirati
Drag cursor here to close