Liga prvaka

Vardar šokirao Pick Szeged, Igor Karačić briljirao u svom oproštaju od Skoplja

Hrvatski reprezentativac Mostarac Igor Karačić i Latvijac Dainis Krištopans s osam pogodaka bili su najučinkovitiji u redovima makedonske momčadi.
Sport / Rukomet | 26. 04. 2019. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Vardara pobijedili su na domaćem terenu Pick Szeged 31:23 (14:12) u prvoj utakmici četvrtfinala EHF Lige prvaka i tako došli nadomak plasmana na završni turnir četiriju najboljih momčadi.

Hrvatski reprezentativac Mostarac Igor Karačić i Latvijac Dainis Krištopans s osam pogodaka bili su najučinkovitiji u redovima makedonske momčadi. Ivan Čupić postigao je pogodak, javlja HRT.

Kod poraženih, čiji je napad predvodio Bence Banhidi s pet golova, bivši hrvatski reprezentativni vratar Mirko Alilović skupio je devet obrana. Alen Blažević se nije uspio upisati u listu strijelaca, a Marin Šego je ostao bez obrane na vratima Pick Szegeda.

Uzvratna utakmica igra se 5. svibnja u Mađarskoj, javio je HRT.

Za mnoge igrače u redovima Vardara, koji na kraju sezone ostaje bez glavnog sponzora, ruskog poduzetnika Sergeja Samsonenka, bila je to posljednja utakmica pred domaćom publikom.

Jedan od onih koji će napustiti Skoplje je i Karačić.

''Hvala cijelom klubu. Ova momčad zlatnim je slovima ispisala makedonsku rukometnu povi povijest'', rekao je emotivni Karačić nakon utakmice koji će karijeru nastaviti u poljskom Kielceu.

Kopirati
Drag cursor here to close