HŽRK Grude - RK Trešnjevka

U Grudama humanitarna rukometna utakmica za obitelj Plavčić

Obitelj Plavčić je obitelj samohranog oca Viktora koji od skromnih primanja odgaja i školuje svojih pet maloljetnih sinova.
Sport / Rukomet | 02. 02. 2018. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru humanitarne akcije ''Pomozimo obitelji Plavčić'' koju organizira Udruga građanki ''Grahovo'' iz Bosanskog Grahova, prijateljsku međunarodnu rukometnu utakmicu odigrat će HŽRK Grude i RK Trešnjevka iz Zagreba.

Susret je na rasporedu u nedjelju, 11. veljače 2018. godine s početkom u 14.00 sati u dvorani Bili Brig u Grudama.

Obitelj Plavčić je obitelj samohranog oca Viktora koji od skromnih primanja koja ima kao djelatnik šumarije u Bosanskom Grahovu, odgaja i školuje svojih pet maloljetnih sinova.

Žive u neprimjerenom stambenom prostoru u vlastitoj obiteljskoj kuću, u jednoj prostoriji, te im je potrebno izraditi spavaonice i kupaonicu. Na gornjem katu je potrebna kompletna rekonstrukcija od unutarnje i vanjske stolarije do žbukanja i sanitarija.

Osim kupnjom ulaznice od 5 KM, obitelji možete pomoći uplatom donacije na račun broj 3381502200285820 (UniCredit Bank d.d. Mostar) sa svrhom ''Pomoć obitelji Plavčić'' te donacijom građevinskog materijala. Udrugu građanki ''Grahovo'' možete kontaktirati na: 063/332-294 i 063 343-044 te na e-mail: [email protected]

Povodom humanitarne utakmcie u ured načelnika općine Grude u srijedu, 7. veljače u 12.30 sati, bit će održana press konferencija na kojoj će riječ imati načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, predsjednik Udruge građanki ''Grahovo'' Danko Zelić i predstavnik HŽRK Grude.

Kopirati
Drag cursor here to close